Usein kysyttyä

Olen vegaani, mitä tuotteistanne voin käyttää?

Jokaista niistä! Koko valikoimamme on vegaaninen. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen tuotteen kohdalta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osallistuuko Everyday Minerals eläinkokeisiin?
Everyday Minerals EI osallistu eläinkokeisiin eikä teetä niitä. Emme myöskään käytä mitään eläinperäisiä raaka-aineita – ja olemme ylpeitä siitä. Kaikki tuotteemme ovat 100% vegaanisia. Löydät meidät Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta.

Mistä siveltimien harjakset on valmistettu?
Harjakset ovat 100% synteettistä ja vegaanista taklonia. Siveltimemme kestävät käyttöä ja ovat unelmanpehmeitä!

Ovatko Everyday Mineralsin tuotteet turvallisia käytettäväksi raskauden aikana?
Ovat. Suosittelemme kuitenkin keskustelemaan kosmetiikan käytöstä raskauden aikana oman lääkärin kanssa.

Kuinka kauan Everyday Mineralsin tuotteet pysyvät käyttökelpoisina ja miten ne tulee säilyttää?
Tuotteemme on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Emme halua niihin mitään synteettisiä säilöntäaineita tai eläinperäisiä raaka-aineita. Jotta tuotteemme pysyisivät raikkaina, ne on pakattu sopivan kokoisiin pakkauksiin edullisin hinnoin, jotta tuote säilyy hyvänä koko käytön ajan. Säilytä tuotteet kuivassa ja viileässä, pois suorasta auringonvalosta. Tuotteemme kestävät hyvinä 12-24kk avaamisesta.

Missä Everyday Mineralsin tuotteet valmistetaan?
Tuotteet valmistetaan “maailman livemusiikin pääkaupungissa” Austinissa – uskomme, että juuri sen takia tuotteemme ovat niin luovia ja toimivia!

Käytetäänkö Everyday Mineralsin tuotteissa nanoteknologiaa?
Ei, Everyday Mineralsin tuotteissa ei ole nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Käyttämämme titaanioksidi ja sinkkioksidi eivät ole nanokoossa.

Mistä Everyday Mineralsin käyttämä Mica tulee? Olen kuullut, että Intiasta tuleva Mica louhitaan lapsityövoimaa käyttäen.
Everyday Mineralsin käyttämä Mica louhitaan USA:ssa. Emme koskaan tue lapsityövoimaa emmekä osta raaka-aineita sellaisilta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Meidän toimittajasopimuksissamme vaaditaan, ettei lapsityövoimaa käytetä missään tuotannonvaiheessa. Valitettavasti n. 60% maailman kosmetiikassa käytettävästä Micasta ja talkista (joita käytetään kaikissa kosmetiikkayrityksissä luomivärien ja monien muiden kosmetiikkatuotteiden valmistukseen) tulee Intiasta, jossa käytetään paljon lapsityövoimaa. Everyday Mineralsin raaka-aineet hankitaan USA:sta, ei koskaan Intiasta.

Missä lempituotteeni on, en löydä sitä valikoimastanne?
Tätä kysymystä kysytään paljon; tiedämme, ettei ole helppoa sanoa hyvästejä henkilökohtaiselle suosikkituotteelle, mutta joskus tuote ei vain ole yhtä suosittu ja toimiva mitä muut Everyday Mineralsin tuotteet. Varastotilamme eivät ole rajattomat, joten joudumme joskus karsimaan tuotteita. Asiakkailta saatu palaute on tärkeää, sillä sen avulla teemme tuotekehitystä. Uutiskirjeen tilaamalla pysyt aina kärryillä tuotevalikoimamme muutoksista. Ja jos löydät tuotteen, jota ilman et voi elää – tilaa muutama ylimääräinen varastoon, ihan varmuuden varalle :-)

Onko tuotteenne gluteenittomia?
Tällä hetkellä emme käytä seuraavia raaka-aineita tuotteissamme, emmekä suunnittele niiden käyttöä tulevaisuudessakaan: vehnä, kaura, ruis ja ohra. Emme kuitenkaan ole gluten-free -sertifioitu yritys. Jokaisen tuotteen kohdalta löytyy ainesosalista eli INCI-lista, josta voit tarkistaa, ettei tuote sisällä mitään sinulle sopimatonta.

Minkä kokoisissa pakkauksissa tuotteenne ovat?
Meidän testikokoiset tuotteet painavat 0,14g, pienet koot 1,7g ja normaalikokoiset meikkipohjat, puuterit, poskipunat 4,8g.

Tarjoatteko testikokoisia tuotteita?
Kyllä! Voit tilata testikokoisia tuotteita ennen kuin teet ostopäätöksen normaalikokoisesta tuotteesta. Testerit eivät maksa mitään ja voit valita viisi erilaista testeriä. Testerit löydät TÄÄLTÄ.