Toimitusehdot

Everyday Minerals Toimitusehdot

Toimituskulut alle 69 euron tilauksiin on 3,9 € (sis.alv24%). Yli 69 euron tilauksiin toimitus on ilmainen.

Tilaus toimitetaan kirjelähetyksenä suoraan omaan postilaatikkoon. Tilaus on perillä tavallisesti 3 – 14 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, lähetetään tilaus Economy pakettina lähimpään postitoimipaikkaan. Saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa lähipostistasi. Ota henkilötodistus mukaan postiin pakettia noutaessasi. Paketin toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tilaukset ja Toimitukset – yleistä

Everyday Minerals -verkkokauppa toimittaa tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen, mutta jos haluat tilata tuotteita ulkomaille niin se onnistuu kyllä kun otat yhteyttä info@everydayminerals.fi sähköpostiin tai chattiin. Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian tilauksesta. Suosittelemme rekisteröitymistä everydayminerals.fi -verkkokaupan asiakkaaksi jotta voimme varmistaa sujuvan asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa.

Tilaamalla Everydayminerals.fi -verkkokaupasta liityt Everydayminerals -verkkokaupan uutiskirjelistalle. Voit poistaa itsesi listalta milloin tahansa.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Vaihto-oikeus
Everydayminerals.fi –verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta.
Voit palauttaa tuotteen maksutta alla olevien ohjeiden mukaisesti ja tehdä halutessasi uuden tilauksen.

Viallinen tuote
Jos vastaanottamasi tuote on rikkoutunut tai muuten viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

info@everydayminerals.fi
Puh. 044 768 7802

Älä lähetä viallista tuotetta asiakaspalautuksena ennen kuin olet saanut asiakaspalvelulta toimintaohjeet.

Tuotteita koskevat reklamaatiot pitää tehdä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Enimmäiskorvaus viallisesta tuotteesta on tuotteen hinta lisättynä toimituskuluilla.

 

Tilauksen peruuttaminen tai palauttaminen
Tilauksen voi perua vain jos tilaustasi ei ole ennen peruutusilmoitusta ehditty käsitellä ja lähettää asiakkaalle. Lähetä sähköpostiviesti asiasta osoitteeseen info(a)everydayminerals.fi , niin perumme tilauksesi.

info@everydayminerals.fi
Puh. 044 768 7802

Tilauksen voi perua 30 päivän sisälllä tilauksesta. 

Tilauksen palautus on maksuton. Laita sähköpostia osoitteeseen info (a) everydayminerals.fi , niin kerromme koodin, jonka avulla palautus onnistuu maksutta.

Tilauksen perumisen tai tuotteiden palauttamisen jälkeen maksunpalautus tehdään aina tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Kun haluat palauttaa tuotteet, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme:

info@everydayminerals.fi
Puh. 044 768 7802

Yhden tai useamman tuotteen palauttaminen
Tuotteiden palauttaminen on maksutonta kun noudatat seuraavia ohjeita:

1. Tee palautusilmoitus sähköpostilla

Ilmoita sähköpostilla tilausnumerosi, sekä syy palauttamiseen – tilausnumero löytyy sähköpostilla toimitetusta tilausvahvistuksesta.

2. Palauta vain avaamattomia, kokeilemattomia ja ehjiä tuotteita

Maksuton palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, ehjänä perille saapuneita palautettavia tuotteita. Everydayminerals.fi –verkkokaupassa myytävät kosmetiikkatuotteet ovat hygieniatuotteita: et saa avata, kokeilla tai käyttää tuotetta jonka aiot palauttaa. Tämä koskee myös tuotteiden päällysteitä ja pakkauksia. Pakkausmateriaali, esim. kuplamuovi tai pakkauspaperi ei ole edellä mainittu pakkaus tai päällyste.

Mikäli palautat avatun, kokeillun tai käytetyn tuotteen emme hyvitä siitä maksettua hintaa. Lisäksi joudut maksamaan palautuksesta aiheutuneet kulut. Pakkaa palautettava tuote hyvin sillä mikäli se rikkoutuu palautuskuljetuksessa emme hyvitä siitä maksamaasi hintaa.

3. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus

Toimipaikasta palautuva, asiakkaan noutamatta jättämä lähetys joita ei ole lähetetty palautusilmoitusta ei ole palautus. Vähennämme noutamattoman lähetyksen palautumisesta aiheutuvina kuluina tilauksen toimituskuluja vastaavan summan ennen maksun palautusta.

4. Ilmoitamme kun palautuksesi on käsitelty.

Pyrimme käsittelemään asiakaspalautukset heti kun palautus saapuu meille. Saat ilmoituksen sähköpostilla kun palautuksesi on tarkastettu ja käsitelty.

Palautuksia koskevan rahaliikenteen hoitaa Klarna.

Asiakaspalvelu:

Everyday Minerals Suomi

info@everydayminerals.fi
Puh. 044 768 7802