Tietoa meistä

 

Tuotteidemme raaka-aineet erottautuvat edukseen. Jokainen tuote on valmistettu huolellisesti ja ajatuksella aidoista ja puhtaista mineraaleista. Rakastamme tuotteiden suunnittelua ja unelmoimme jatkuvasti uusista tuotteista. Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttäviä tuotteita, joista huokuu positiivisuus ja hyvä energia! Tuotteemme ovat hienostuneita, nykyaikaisia ja ennen kaikkea laadukkaita.

Everyday Minerals on lähtöisin Austinista, Texasista. Everyday Mineralsin perustaja Carina Menzies halusi luoda meikkisarjan, joka hyödyntäisi puhtaimpia luonnollisia raaka-aineita. Merkkituotteita rakastava Carina tajusi, että monet hänen suosikkikosmetiikkatuotteistaan sisälsivät ei-toivottuja raaka-aineita. Työskenneltyään useammille suurille kosmetiikkavalmistajille ja huomattuaan, etteivät ne ikinä tulisi tarjoamaan yksinkertaisia, luonnollisia kosmetiikkatuotteita, syntyi Everyday Minerals. Valmistajan sivun Everyday Minerals löydät täältä. Carina aloitti oman, luonnollisen polkunsa, ja alkoi kehittää puhtaita kosmetiikkatuotteita, joista naiset ympäri maailman voisivat nauttia.

Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä; näin haluamme viestiä luonnollisen kauneuden jatkumosta tuotteissamme. Emme koskaan tue lapsityövoimaa emmekä osta raaka-aineita sellaisilta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Meidän toimittajasopimuksissamme vaaditaan, ettei lapsityövoimaa käytetä missään tuotannonvaiheessa. Valitettavasti n. 60% maailman kosmetiikassa käytettävästä Micasta ja talkista (joita käytetään kaikissa kosmetiikkayrityksissä luomivärien ja monien muiden kosmetiikkatuotteiden valmistukseen) tulee Intiasta, jossa käytetään paljon lapsityövoimaa. Everyday Mineralsin raaka-aineita ei koskaan hankita Intiasta. Everyday Mineralsin tuotteissa ei ole nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Käyttämämme titaanioksidi ja sinkkioksidi eivät ole nanokoossa. 

Everyday Minerals tarjoaa kattavan valikoiman meikkisävyjä, täydelliset vaihtoehdot jokaiselle iholle. Sävyvalinnan helpottamiseksi tarjoamme 5 kappaletta ilmaisia näytteitä, joiden avulla voit testata sinulle sopivan sävyn ja löydät niiden avulla oikeat tuotteet. Katso kaikki ilmaiset näytteet täältä. Meikkipohjat, runsaspigmenttiset luomivärit ja poskipunat, vallankumoukselliset peiteaineet ja viimeistelypuuterit on suunniteltu juuri Sinulle.

Apua sävynvalintaan löydät tältä sivulta.

Jos haluat pysyä kärryillä vaihtuvista tarjouksistamme ja uutuuksista, tilaa uutiskirjeemme tai seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa. Löydät meidät molemmista tunnuksella @EverydayMineralsSuomi. Jaamme vinkkejä meikkitekniikoihin, kerromme trendisävyistä ja teemme yhteistyötä meikkitaiteilijoiden ja huippubloggaajien kanssa.

Tarjoamme laadukkaita ja kekseliäitä mineraalimeikkejä kohtuulliseen hintaan. Olemme tunnettuja toimivista, tyylikkäistä ja nykyaikaisista tuotteistamme, jotka ovat käden ulottuvilla verkkokaupassamme. Tilaa tuotteet nopeasti suoraan kotiin!