LÖYDÄ SÄVYSI

Näin valitset oikean meikkipohjasävyn ja sopivat tuotteet

Löydä oikea Everyday Minerals sävysi
loyda_savysi21

Jojoba-mineraalimeikkipohja kuivalle, herkälle & ikääntyvälle iholle sekä normaalille iholle.

Jojoba-meikkipohjassamme on puhtaiden mineraalien lisäksi myös jojoba-estereitä, jotka tekevät meikkipohjasta kauniisti levittyvän ja kosteuttavan. Mican ansiosta meikkipohjasta tulee kauniisti hehkuva. Voit säädellä peittävyyttä kevyesti kuultavasta täysin peittävään ohuita kerroksia lisäämällä.

 

 

loyda_savysi21

Semi-Matte-mineraalimeikkipohja sekaiholle ja normaalille iholle Semi-Matte-pohjamme avulla saat juuri niin peittävän lopputuloksen kuin haluat. Meikkipohja ei ole täysin matta, vaan hehkuu hillitysti.

 

 

 

 

loyda_savysi21

Matte-mineraalimeikkipohja rasvoittuvalle ja normaalille iholle Matte-meikkipohjalla luot kestävän, täysin mattaisen meikkipohjan. Se pitää ei-toivotun kiillon poissa ja saa meikkisi näyttämään raikkaalta koko päivän ajan. Voit kerrostaa meikkipohjaa halutun peittävyyden saamiseksi.

 

 

 

Ihotyypit

loyda_savysi3

Kuiva: Iho tuntuu ja näyttää kuivalta. Ihon hilseily ja ärtyminen ovat yleistä.
Suositeltu meikkipohja: Jojoba.
Vinkki: Valitse aina sellainen mineraalimeikkipohjasävy, joka on mahdollisimman lähellä oikeaa ihonväriäsi - koska ihosi sävy on täydellinen.

Rasvoittuva: Rasvoittuva iho on tyypillisesti kiiltävä ja siinä on isot ihohuokoset. Taipuvainen akneen ja epäpuhtauksiin. Suositeltu meikkipohja: Matte. Vinkki: Viimeistele meikki värittömällä tai sävytetyllä Viimeistelypuuterilla - se kiinnittää meikin ja auttaa pitämään kiillon poissa.

Normaali iho: Iho tuntuu ja näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Ei rasvoitu helposti eikä tunnu kireältä tai kuivalta. Suositeltu meikkipohja: Jojoba, Semi-Matte, Matte. Vinkki: Saat raikkaan ja hyvin pysyvän meikkipohjan kun pohjustat ihosi meikinpohjustusaineella ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä.

Sekaiho (Yleisin): Ihossa on sekä rasvoittuvia että helposti kuivuvia alueita. Kiiltelyä esiintyy T-alueella ja kuivuutta poskissa ja silmänympärysiholla. Suositeltu meikkipohja: Semi-Matte. Talvella Jojoba, kesällä Matte. Vinkki: Kokeile vähentää kerralla käyttämääsi mineraalimeikkipohjamäärää; kopauta purkin kannelle vain pieni määrä jauhetta, pyörittele siveltimeen ja levitä kasvoille. Toista ihoalueille, joille haluat enemmän peittoa.

 

Ihon pohjasävyt

C - (COOL) - Rosy - punertava

Jos ihosi palaa herkästi ja näyttää parhaalta hopeisia koruja käyttäessä ja kirkkaissa jalokiviväreissä, on pohjasävysi todennäköisesti viileä. Sinulle sopii parhaiten C-kirjaimella merkityt punertavat Rosy-sävyt.

 

N - (NEUTRAL) - neutraali

Jos sinulle sopii sekä kultaiset että hopeat korut ja lähes minkätahansa sävyiset vaatteet, on ihosi pohjasävy todennäköisesti neutraali.

 

W - (WARM) - Golden - kellertävä

Jos ihosi ruskettuu helposti, taittaa keltaiseen ja sinulle sopii hyvin kultaiset korut ja maanläheiset sävyt, on pohjasävysi todennäköisesti lämmin. Sinulle sopii W-kirjaimella merkityt kellertävät Golden-sävyt.